2012. május 24., csütörtök

Töltött bagett


Hozzávalók: 1 bagett, 15-20 dkg nem túl sós juhsajt vagy kecskesajt, 10 dkg sonka, 10 dkg piros színű paprika.
Elkészítése: A bagettet kb. 10 cm-es darabokra vágjuk, a belét kiszedjük és összekeverjük az időközben villával összetört sajttal, a kisebb kockákra vágott sonkával és paprikával. Ezt a „krémet” a bagett belsejébe tömködjük, majd háztartási fóliába csomagoljuk és hűtőszekrénybe vagy fagyasztóba tesszük, míg jól megdermed. Ezután kivesszük és szeletekre vágva tálaljuk.



4 megjegyzés:

Katalin írta...

hú, ez nagyon, de nagyon

és biztos nagyon finom is:))

HajniZoli írta...

Guszta! Hétvégére jó lenne elkészíteni:)

Edó írta...

Kirándulós szendvics kategória:))Amúgy nagyon guszta,finom lehet!

Gál Edith írta...

Katalin, igy van!!
HajniZoli, mindent bele! :)
Edóka, igy van! Köszi!!

 

Konyhatündérmese Template by Ipietoon Cute Blog Design